Thursday, 16 August 2012

oracle soa certification 1z0-451 dumps free

ORACLE SOA CERTIFICATION DUMPS

QUESTION: 1

What is true when implementing human reactions that are part of composite applications using   the human task component in SOA 11g?

A. The human task configuration is stored in the “task” metadata file.
B. The human task service uses an identity directory, such as LDAP, to determine people rules and privileges.
C. The human task service engine executes all the human task components in SOA composite application.
D. The human task is not available in standalone mode is always associated with BPEL process service component.
E. The wordlist application can also be used to change the human task configuration.

Answer: D

Reference:
soadev.pdf 604
http://www.oracle.cc/2009/08/soa-suite-11g-human-workflow-what-to-expect/

QUESTION: 2

What is the purpose of Oracle BPEl process manager dehydration store?

A. The dehydration store is used to save all state information in a database to avoid showing down the system due to too much IO.
B. The dehydration store is used to store the process state for long-running process which will allocate memory to be given back to the system and will not consume resources while waiting.
C. The dehydration store is good way to preserve long running processes, and it prevents any location of state or reliability if a system shut down

Answer: C

Reference:
http://thoughtmate.blogspot.com/2010/11/oracle-bpel-pm-dehydration-store.html

QUESTION: 3

Identify the correct order in which the fault management framework attempts to identify a fault policy binding?

1. BPEL process or Oracle mediator service component defined in the composite xml file.
2. SOA composite application defined in the composite XML file.
1Z0-451
3. Reference binding component defined in the composite XML file.

A. 1, 2, 3
B. 3, 1, 2
C. 3, 2, 1
D. 1, 3, 2

Answer: B




Reference:
http://download.oracle.com/docs/cd/E12839_01/integration.1111/e10224/bp_faults.htm

QUESTION: 4

Oracle SOA suite 11g configured with the application that enables the composite application components to send application?

A. Workload
B. User messaging service
C. Worklist
D. Workflow

Answer: C

Reference:
http://www.oracle.com/technetwork/middleware/bpel/documentation/10133technotes-1-128546.pdf

QUESTION: 5

Which three components can be used to configure a human task?

A. Task management service.
B. Task routing service.
C. Data service.
D. Identity service.
E. Security service

Answer: A, B, D
1Z0-451

Reference:
http://my.safaribooksonline.com/book/databases/oracle/9781849681681/using-human-taskpatterns-and-other-concepts/ch15lvl1sec02

QUESTION: 6

For business rules, a rules dictionary contains one or more definitions of: facts; constraints; functions; rule sets. Identify the correct statement that defines the facts.

A. Has a collection of facts type, global variables constants function and rulesets.
B. Are declared as: “if condition than action”.
C. Have an action: assign, assert, call function (or java method)
D. Are data or business objects on which the rule engine evaluates the rule condition.

Answer: D

A fact is an object with certain business data. Each time a routing slip assignee sets the outcome of a task, instead of automatically routing the task to the next
assignee, the task service performs the following steps:
Asserts facts into the decision service
Executes the advanced routing rule set


Reference:
http://download.oracle.com/docs/cd/E12839_01/integration.1111/e10224/bp_faults.htm

QUESTION: 7

Using the Oracle BPM worklist application, a user can do which three things.

A. Perform authorized actions on tasks.
B. Create personal tasks.
C. Define delegation rules.
D. Define user groups.
E. Define task routing policy.

Answer: A, B, C

QUESTION: 8

Two types of services with transactional behavior that can be implemented in Oracle database adapters and……………..

A. File adapters.
B. Service data objects.
C. SOAP Endpoints.
D. Active server objects.

Answer: C

Reference:
http://download.oracle.com/docs/cd/B31017_01/core.1013/b28764/esb006.htm

QUESTION: 9

Two types of services with transactional behavior that can be implemented in Oracle SOA suite 11g database adapters and…………….

A. File adapters.
B. Service data objects.
C. SOAP Endpoints.
D. Active server objects

Answer: A

Reactions:

14 comments:

  1. Hi,

    I would need Oracle SOA Certification Dumps for IZ0-451.

    Pls let me know if you can provide me a copy of the dump.

    Thanks
    Manmeet
    sethi.manmeet@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Hi

    I am planning to take the Oracle SOA Certification exam this month end. can anyone provide me the latest dump which are required to score in the exam on my email ankit.grover84@gmail.com

    Thanks
    Ankit

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey ankit did u get that dump ! can u please send it to saikashyap37@gmail.com

      Delete
  3. I am also planning for SOA 1ZO-451 certification please send me the dumps on akshayviit@gmail.com.

    Thanks in advance.

    ReplyDelete
  4. Hi,
    I am planning for SOA 1ZO-451 certification please send me the dumps on cedric.tnee@gmail.com

    Thanks

    ReplyDelete
  5. Hi Could you please send me the latest dump in my mail id ranjeetmca07@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Hi Could you send me latest SOA 1ZO-451 dump to my id: kumarchristy921@gmail.com.

    Thanks lot in advance...

    ReplyDelete
  7. can any body send me latest dumps for 1zo-451 at mbhaider1@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Hi all,

    Could any one can provide me the Oracle SOA Certification Dumps for IZ0-451 on krishnasrinu@gmail.com.

    ReplyDelete
  9. Hi all,


    Could any one send me Oracle SOA Certification Dumps for IZ0-451.on krishnasrinu@gmail.com

    ReplyDelete
  10. hi pls any one can send the latest SOA dump to my mail id : oraclesoaguru@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. please send it to my mail id too . its saikashyap37@gmail.com

      Delete
  11. Hello All,

    Could any one send me Oracle SOA Certification Dumps for IZ0-451 on hari.itm@gmail.com

    Thanks
    Harikesh

    ReplyDelete
  12. I am planning to take the Oracle SOA Certification exam this month end. can anyone provide me the latest dump which are required to score in the exam on my email

    evteja@gmail.com

    ReplyDelete